Natti Natt!

Hej Hej! Godkväll kanske man ska säga! Jag var tvungen att skriva för jag gjorde kladdkaka och gjorde rent akvariumet! Kladdkakan var perfekt! Till kvällsmat åt jag Isterband och Potatis. Mums! Gott var det iallafall!  Nu ska jag sova, och förbereda mig för morgondagen, gympa imorgon vettu! Godnatt!

Vanlig dag som Vanligt!

Hej Hej! Ledsen för två likadana inlägg! Men jag blev lite orolig för inläggen visades inte på bloggen! Jaa... I skolan hade vi Elevens val som sagt var! Vi tränade tillsammans med treorna. Det var inte speciellt kul! Inget illa mot er som går i trean, men dom som går i trean på Lillestad, Uff!! Sen i slutet hade vi matte! VI har ju en slags julkalender! Vi har en burk där alla våra namn står på varsin PYTTELITEN lapp! sen skakar han, tar upp en lapp, läser namnet och det namnet det blir ska ta en julkula som har datumet som det är, så första december, kula med en etta på! sen får man paket nummer ett! Får man sitt eget får man byta med den andra... Ibland är det två st! Jag har inte fått ännu, men mitt paket var det första som öppnades!
Sov gott alla läsare! Fast klockan bara är 17.10!!                                      

Morgontrött....

Morgon Morgon! Kan man vara  morgontröttare? Nääää! Jag är tröttast av ALLA! Gick upp 06.30 och klädde på mig, sen åt jag frukost i sällskap med Marcus, min systers pojkvän! Det var mysigt! Just nu tränar jag lite på Luciasångerna! Vi har ju Elevens val idag så tränar lite extra! Jag ska sjunga solo med två andra, Tilda och Elin, En stjärna lyser så klart med Carola!!! Så tränar på den just nu! Eftersom det är morgon kan jag inte göra inlägget längre! Puss Puss!!!

Morgontrött....

Morgon, Morgon! Kan man vara tröttare än mig? Näää! Jag är nog tröttast av alla!!! Riktigt morgontrött är jag, gick upp vid 06.30 och klädde på mig, sedan åt jag frukost i sällskap med Marcus, min systers pojkvän. Riktigt mysigt!
Nu övar jag lite på Lucia låtarna till Lucia. Ska sjunga solo med två andra, Tilda och Elin, En stjärna lyser så klart Med Carola. Så jag övar lite till Elevens val, jag valde Show, där dansar man lite, sjunger och lite drama! Nu måste jag avsluta! Puss Puss alla läsare!!!

RSS 2.0