Tjena!

Hejsan hej! Idag har vi haft utedag HEEEEEEEEEEEEEELA dagen! Kul? Sådär! Det var tre studenter som var ledare! Två svenska en Norsk! Sen gick jag och Emily tillsammans hem. Sen dess har jag bara spelat Habbo och slappat! Ätit ett äpple då :) Igår ( söndags ) var jag i simmhallen med Lars och Liam, mamma jobbade tyvär men det var kul endå! Vi åkte den gulaVildforsen ohc skrek ihjäl oss! Hes idag men jag klarar mig. Jag ska visa några bilder på min hund när han sover! Han är världens finaste! ( Kanske )



                                
                                
                                
                                
                               
Hejdå sötisar! SOm sagt avr kommer alltid vara: www.lillaoffellan.blogg.se Puss Puss Frida!

Alloha!

Hejsan! Just nu är jag på Almogevägen hos mammas Särbo Lars, och hans  två sönder Liam och Jonathan! Jag, Liam och Lars har bowlat idag kl. 15.00 - 16.00. Det var super från alla tre sidorna! Sedan var vi på GVG och handlade lite " myspys "! Vi SKULLE se på en komedi MEN tråkiga Lars sa att det är för sent! Nu "skriker" Liam på mig: Kan vi spela nu? Jag säger: Luuuuuuuuuuuuuuugn! VI har också experimenterat men Liam lekte katt och sket i mig! Alltså blev det ett experiemt om att Liam blev katt! Så nu ska vi alltså spela Left 4 Dead! Låter kanske mysko men det är rätt kul!
Dino, Lillebrorsans Leguan!  Fin? Ja! Läskig? SUPER!
Liam, Söt? Ja! Ledsen? Nej han är utråkad för han vill spela!
Hejdå sötnosar! Som sagt var: www.lillaoffellan.blogg.se Fridas blogg! Puss Puss Frida!

Sorryyy!

Förlåååt mig så mkt! Jag har avrit så upptagen med skolan så att jag inte kunnat blogga på några dagar! Vi ska ju ha FN-dag på onsdag så vi har tränat i Show Gruppen! På onsdag ska man ju gå upp kl. 05.45! Vi ska ju hjälpa till att göra iordning på morgonen! Så man kan säga att jag för det mesta pluggat... Föörlååt igen! Som sagt var, Första snön kom och den gick, nu är det bara småbitar kvar... När vi var i klassrummet i torsdags så började det regna, en i klassen sa: Kolla det regnar! Axel heter han. Men efter några sekunder sa vår lärare Björn: Neeeeej! Det Snöar!!!! Alla i klassen, eller alla som var där, vi hade halvklass sprang fram till fönstret och skrek: WOhhooo! NÅgra sa: Buuuu och satt kvar men det var bara en eller två eller tre! Hihi! Så ingen snö vare här! Men för någon vecka sedan, lite sent men endå hade vi "kalas" för min systers pojkvän Marcus! Tyvär inga bilder dom är åp kameran! Aja nu ska jag nog avrunda lite! Jag hälsar till Frida min bloggkompis, www.lillaoffella.blogg.se är hennes då! Puss Frida! 
                                          


Första snön! 20/10

Wohooooo tycker vissa Buuuuu tycker andra! FÖRSTA SNÖN! Jag var påväg hem från musikalen och så stannade jag för att plocka upp min nyckel som ramlade, då fick jag en chok! Det avr vitt på sadlen, jag tittade upp och det snöade! Första snön! Wohooo!

Hej!


Hej och välkommna till min nya blogg! Jag hete Alice Fagelberg Skeftruna och är 10 år! Kanske lite för ung för att blogga men det är kul! Har både bloggande vänner, mamma och pappa så varför inte jag? Jag kom nyss hem från skolan. Det var en lååååååååååång-dag idag! Fjo... Så jobbigt! I skolan kom "Teknik sparnarna" till skolan, och vi fick sammarbeta i grupper med olika uppgifter! Dom hade ett Heeeelt klassrum fullt med saker och allt fick plats i en Volvo V 60! Idag är det Musikal, en timme dans, en timme sång! Nu ska jag ut och åka lite El-scooter! Hejdå!


RSS 2.0